HemSitemapKontakt      
 • ExpoVent v. 12 inställt
  På grund av den rådande situationen med Coronaviruset
  2020-03-12
 • ExpoVent Växjö, Jönköping, Norrköping
  Välkommen till vår monter
  2020-03-03
 • Välkommen Josephine
  EKOVENT strävar ständigt med att utveckla företaget, nya produkter och applikationer samt en kunnig och effektiv organisation med kunden i centrum.
  2020-01-16

Nyhet Aggregat

Ny serie Eurovent-certifierade Luftbehandlingsaggregat för simhallar

Nyhet Ventilation

Nytt ytterväggsgaller med förbättrat skydd mot vatteninträngning

Nyhet Ventilation

Ny serie takhuvar EKO e-Line

EKOVENT AB är idag ett av Sveriges ledande företag inom ventilation med över 45 års erfarenhet. Det är en stor trygghet för dig som kund. I våra fabriker på 10 000 m2 arbetar drygt 60 personer med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfortventilation och industriventilation. Grundpelaren för vår verksamhet är miljövänliga, energieffektiva produkter med hög kvalitet och lång livslängd. Det är vårt sätt att upprätthålla goda relationer för långvariga samarbeten.

I vårt breda produktsortiment ingår luftbehandlingsaggregat till bland annat kontor, bostäder och industri, ett brett urval av brandgasfläktar och fläktar för allmän ventilation samt våra välkända spjäll, brandspjäll, takhuvar, ytterväggsgaller, m m. I fabriken finns även ett avancerat laboratorium för luftflödesmätningar och testbränning av brandprodukter och ett stort showroom där du kan se våra produkter.

Vi erbjuder snabba leveranser för att du aldrig ska stå tomhänt med uppdrag att slutföra. EKOVENT har representanter över hela Sverige. Kontakta oss för att nå din lokala representant eller våra produktspecialister.